14 Jun Gıdanın Geleceği: Hava, Su, Toprak
Mutfak Dostları Derneği tarafından Ingredy ürün sponsorluğu ile bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilen "Gıdanın Geleceği: Hava, Su, Toprak" semineri 14 Haziran 2025 Cumartesi günü, Nadir Gastronomi Platformu’nda gerçekleşti. Gastronomi dünyası için gıdanın kaynağına ve güvenliğine ilişkin önemli bir paylaşım platformu oluşturma amacını taşıyan buluşmada söz alan konuşmacılar; iklim politikalarından susuzluğa dayanıklı tarıma, biyo-pestisitlerden su kirliliğine iyi gıdanın kaynağına ilişkin birçok konuyu hava, su ve toprak perspektifinden değerlendirdiler. Seminer kapsamında Mutfak Dostları Derneği Başkanı Esin Sungur, Mutfak Dostları Derneği Danışma Kurulu Üyesi, gazeteci Zeynep Kakınç ve Mutfak Dostları Derneği Üyesi, Ingredy Kurucu Ortağı Betül Bildik’in moderasyonu ile: “İklim Gerçeği ve Gıda...