Türk Mutfağının Yapı Taşları Seminer Dizisi “Artizanal Peynirler”

Türk Mutfağının Yapı Taşları Seminer Dizisi “Artizanal Peynirler”

TÜRKİYE’NİN ARTİZANAL PEYNİRLERİ

14 Nisan 2016, MSA

Yönetim kurulu üyemiz Nedim Atilla’dan çok çeşitli yöresel peynirlerin hikayesini dinlediğimiz
seminerde peynirlerin tadımı yapılırken, bazı peynirlerin şaşırtıcı kullanım biçimlerine de
tanık olduk.


Katılımcılar; Trakya Eski Kaşarı, Kars Kaşarı, Erzincan, Karakıllı ve Kargı tulum peynirlerinin
yanı sıra, Türk (Germiyan) Kopanisti peyniri ile Seferihisar Armolası’nı yakından tanıdılar.