Mutfak Dostları Derneği tarafından Ingredy ürün sponsorluğu ile bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilen “Gıdanın Geleceği: Hava, Su, Toprak” semineri 14 Hazi
Mutfak Dostları yaz öncesi son gastronomi gezisini Karaman ve Silifke’ye yaptı. Özellikle yüzde 70 koyun, yüzde 30 keçi sütünden yapılan Karaman Divle Obruk Tulum Peyni
Mutfak Dostları ilk Van gastronomi ve kültür gezisini geçtiğimiz hafta gerçekleştirdi. Medeniyetler beşiği Van bölgesi için gerek “Van Denizi”, gerek Nemrut krater g
İstanbul’un balık mevsimi, kent sakinlerinin yakından takip ettiği, mutfak dostlarının da iyi bildiği bir takvimi içerir. Ocak-Mart dönemi ise, kalkan zamanıdır. Bu ta
Mutfak Dostları, lezzetin resmini çizen sanatçıların eserlerini izlemek üzere 15 Şubat 2025 günü Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’ni ziyaret ettiler. İstikla
Mutfak Dostları Derneği, 2024 yılının son gastronomi gezisini Kıbrıs’a yaptı. Adanın en önemli gelir kaynaklarından biri olan ve 2021 yılında Avrupa Birliği’nden
11-13 Ekim 2024 / Denizli -Çal Bağ Rotası Mutfak Dostları ülkemizin gastronomi zenginliklerini yerinde keşfetmeye ve desteklemeye Denizli gezisi ile devam etti… “Önoturi
Mutfak Dostları, Altın Kaşık ödüllü restoranları ziyaret etmeye devam ediyor. Yaz buluşmasında adres, 2019’da Yılın Türk Şefi ödülünü alan şef Osman Sezen
Yaz sıcakları başlarken, Mutfak Dostları Derneği üyeleri “A’dan Z’ye Bira” kitabının yazarı, üyemiz Mehmet Yalçın ile Türk ve Dünya biralarından seçkin örn