Türk Mutfağının Yapı Taşları Seminer Dizisi “Yerel Ürünlerimiz”

Türk Mutfağının Yapı Taşları Seminer Dizisi “Yerel Ürünlerimiz”

14 Kasım 2012, MSA

Seminerde, yerel ve organik ürünlerimiz konusunda örnek bir başarı öyküsüne imzasını
atmış Gürsel Tonbul ile yıllardır temiz, dürüst ve adil gıdalar konusunda toplumu aydınlatan,
bu alanın en bilgili uzmanlarından Prof. Dr. Kenan Demirkol’u konuşmacı olarak ağırladık.
Kuşadası’nda bulunan Türkiye’nin en büyük organik çiftliğinin kurucusu olan Gürsel Tonbul,
sabır ve emekle büyüyen yirmi senelik çiftliğinin ilham veren hikayesini katılımcılar ile
paylaştı. Seminerde ayrıca organik ve yerel tarımın güncel durumundan, GDO’lu ürünlere
kadar uzanan net bir durum değerlendirmesi yapıldı.