thumb_master

LOCAL FOOD MATTERS

Local Food Matters!, 20-22 Mart, Manastır, Makedonya

ESSEDRA projesi kapsamında Makedonya’da 20-22 Mart tarihlerinde “Yerel gıda önemlidir: Hijyen kuralları, küçük ölçekli üretim ve kalite arasında bir denge kurmak” başlıklı bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Türkiye’yi temsilen ESSEDRA proje koordinatörü Burcu Gezeroğlu ve Kars İl Tarım Müdürlüğü Yem, Gıda ve Kontrol Şube Müdürü Veteriner Hekim Vargın Boy katıldı. Toplantıyı Essedra projesi ortaklarından yine Essedra kapsamında olmak üzere, Slow Food Bitola (Manastır-Makedonya) AB’nin TACSO ve P2P programlarından aldığı destekle Forum Synergies işbirliğinde düzenlendi; Balkanlar ve AB düzeyinde konuyla ilgili çalışan STK’lar, akademisyenler, üreticiler ve yetkililer toplantıya katıldı.