ddaa17

DÖRT DENİZ ARASINDA ANADOLU

Konseptimiz; “Dört Deniz Arasında Anadolu”

Üyemiz ve Gastronometro Direktörümüz Maximilian Thomae, aylar öncesinde konuştuğumuz bu projeyle ilgili kolları sıvadı ve Mutfak Dostları için muhteşem bir menü hazırladı. Bu özel çalışmada Max, Anadolu Yemek Kültürü Araştırmacısı ve Metro Kültür Yayınları’nın Genel Yayın Yönetmeni sevgili Nilhan Aras ve Gastronometronun eğitmen şefi Vedat Demir’le birlikte çalıştılar. Yönetim Kurulu üyemiz sevgili Nedim Atilla da ekibe zeytinyağları konusunda destek verdi. Konseptimiz çerçevesinde Anadolu’nun kıyı olduğu denizleri ve Anadolu’nun kendisini harmanladılar.

Baş aktörler ise deniz ve zeytinyağı…